Geaccrediteerde opleiding mindfulness- of zelfcompassietrainer

Mindfulnesstrainer of compassietrainer worden?

Ik begeleid je graag! In de afgelopen decennia heb ik als docent honderden mensen vergezeld op hun pad naar het trainerschap. En wat ik zo fascinerend vind is om te zien hoe iedereen – terwijl die tijdens de opleiding groeit in het ‘vak’ – ook altijd persoonlijk groeit. Learning by teaching heet dat.

Daarom: wanneer is het het beste moment om de opleiding te beginnen?

Nu. Je hoeft niet te wachten tot je perfect bent. Je bent nu al goed genoeg. Je bent immers altijd in-wording.

Het trainerschap biedt je iets om aan anderen door te geven. En tegelijk geef je ook jezelf een enorm cadeau. Want door het uitdragen van mindfulness en compassie ga je je verbinden met dat wat je graag wilt.

Mindfulness en compassie geven is een pad van het hart. Je wordt gewoon blij van een opleiding. En daar geniet ik dan weer van, als opleider.
Daarom ook namens mijn collega-docenten: wees welkom.

De trainersopleiding heeft me zoveel meer begrip, inzicht en ervaring gegeven dan dat ik had. Mindfulness is weer een stukje dieper bij me ingedaald.

Ervaring van een deelnemer van de mindfulness trainersopleiding